בצק פירוגי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: פירוגי., פירוגי., ו קיצור דרך Pierogi.
הוראות
1
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים שמנת חמוצה, מים, שמן וביצה, תוך ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה לתערובת הקמח; מערבבים עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 7 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
בצק
קמח לכל מטרה
5
מניחים בצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לנוח 15 דקות.