ניוקי Istrian עם קרם כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי Istrian עם קרם כמהין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 508 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנ מתכונים דומים: עוגת שוקולד קרם כמהין, קנלוני עם קרם כמהין, ו מרק שמנת ניוקי.
הוראות
לנפות קמח תלולית על לוח עץ או משטח עבודה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים ביצה, מלח, שמן, ו 1/4 כוס מים היטב ומערבבים עם מזלג, איסוף קמח בהדרגה לתערובת ביצים כדי ליצור בצק. אם זה נראה יבש, להוסיף מים (עד 2 כפות). ללוש על משטח מקומח קל, המשלב בדיוק מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות.
רבע בצק. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם (לשמור על שארית מכוסה בניילון נצמד), לגלגל בצק בין כפות הידיים לתוך יומן 6 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לרוחב לתוך כ 26 (1/8 אינץ ' עבה) חתיכות.
גלגל כל חתיכה בין כפות הידיים שלך לתוך יומן 3 אינץ 'ארוך כי הוא 1/4 אינץ' עבה במרכז, מתחדד 1/8 אינץ ' עבה בקצוות.
העברה למגבת מטבח מאובקת קמח (לא בד טרי).
מבשלים ניוקי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד מבושל דרך, 15 עד 18 דקות.
בינתיים, קרם חום עם חמאת כמהין ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד חם.
מסננים פסטה ומוסיפים לתערובת שמנת יחד עם גבינה, ואז זורקים על חום בינוני גבוה עד מצופה.
ניוקי יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר.