ניוקי בטטה
ניוקי בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 343 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ביצים, בטטות, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 94%. נסו ניוקי בטטה, ניוקי בטטה, ו ניוקי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים תפוחי אדמה מתוקים במשך 30 דקות, או עד רך למגע.
מוציאים מהתנור, ומניחים בצד להתקרר.
לאחר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי לעבוד עם, להסיר את הקליפות, ומועכים אותם, או ללחוץ אותם דרך מעשר לתוך קערה גדולה. מערבבים את השום, מלח, אגוז מוסקט וביצה.
מערבבים את הקמח קצת בכל פעם עד שיש לך בצק רך. השתמש פחות או יותר קמח לפי הצורך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בזמן שאתה מחכה למים, תכין את הניוקי. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק החוצה במספר נחשים ארוכים, וחותכים לסעיפים 1 אינץ'. זרוק את החתיכות לתוך המים הרותחים, ולאפשר להם לבשל עד שהם צפים על פני השטח.
הסר את החלקים הצפים עם כף מחוררת, ולשמור חם בצלחת הגשה.
מגישים עם חמאה או רוטב שמנת.