ניוקי ברוטב פונטינה
ניוקי ברוטב פונטינה דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 642 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פונטינה, בזיליקום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: רביולי עם פונטינאן מתכון רוטב אגוז, תבשיל פולנטה עם פונטינן ורוטב עגבניות, ו פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את הניוקי, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
ברגע הניוקי נכנס לסיר, להתחיל את הרוטב, כפי שאתה רוצה ניוקי להיעשות ראשון. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים כמה דקות, עד מכרז. מערבבים את השמנת, וחום כמעט לרתיחה. בהדרגה לערבב את גבינות פונטינה ופרמזן, להיזהר לא להרתיח. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן להסיר מן החום מיד, או הרוטב עשוי clump.
מניחים ניוקי לתוך מנות הגשה, כפית את הרוטב עליהם.
מקשטים עם בזיליקום טרי קצוץ.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.