ניוקי גזר תפוחי אדמה
המתכון ניוקי גזר תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח, חלמונים, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, ו ניוקי תפוחי אדמה.
הוראות
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג.
אופים בתנור מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את תפוחי אדמה ומיקרוגל במשך 5 דקות יותר.
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור ואופים במשך 15 דקות. לחלופין, אופים את תפוחי האדמה בתנור במשך כשעה, עד למכרז.
במחבת, לבשל את הגזר בשמן זית על אש מתונה במשך 2 דקות.
מוסיף את המים וקורטוב של מלח. מכסים ומבשלים עד למכרז, 15 דקות. פירה במעבד מזון.
תחצי את תפוחי האדמה. לגרוף את הבשר לתוך מעתיק ואורז את תפוחי האדמה.
להעביר 2 כוסות ארוזות מעט של תפוחי אדמה חתוכים לקערה. מערבבים את החלמונים, 1/2 כוס מחית הגזר ו 1 כפית מלח.
מוסיפים את 1/2 כוס ו 2 כפות קמח; מערבבים עד צורות בצק נוקשה. ללוש את הבצק בעדינות עד חלק אבל דביק מעט.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה ואבק עם קמח. על משטח מקומח, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות, מתגלגל כל אחד לתוך חבל 3/4 אינץ ' עבה.
חותכים את החבלים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מגלגלים כל חתיכה על הקוצים של מזלג לעשות רכסים; להעביר את תבנית האפייה.
במחבת גדולה ועמוקה של מים מלוחים רותחים, מבשלים את הניוקי עד שהם עולים אל פני השטח, ואז מבשלים 2 דקות יותר. במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה. באמצעות כפית מחוררת, מוסיפים את הניוקי לחמאה. מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מפזרים את הגבינה ומגישים.