ניוקי גראטן
ניוקי גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 348 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ניוקי עגבניות-בזיליקום גראטן, ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, ו ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה; לבשל עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים Gruyre, עירית, ובייקון; מערבבים עד חלקה.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים פרמזן.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
הערה יין: עם מנות שמנת כמו זה, המרקם של המנה חשוב כמו הטעמים. לבן עשיר ובעל גוף מלא, כמו שרדונה, הוא התאמה טובה לעושר של Gruyre ובייקון. נסה Mezzacorona Chardone Vigneti delle Dolomiti 2005 ($8), מצפון איטליה. הוא מציע פירות בהירים, טריים ומגע של טעם חמאתי כדי להשלים את הגבינה. - ג ' פרי לינדנמות