קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ניוקי זוני ריקוטה

ניוקי זוני ריקוטה
ניוקי Zuni Ricotta יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, ביצים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ניוקי ריקוטה, ניוקי ריקוטה, ו ניוקי ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תבדוק אם יש רטיבות בגבינה. אם אתה בר מזל מספיק כדי לקבל ריקוטה סל בודד-תוכלו לראות את טביעת הסל או גומות על הגבינה - זה יכול להיות יושב קצת מי גבינה; במקרה זה, להחליק אותו מתוך המיכל ואת וויק משם לחות פני השטח עם מגבת יבשה. עם כל ריקוטה, מניחים על 2 כפיות של הגבינה על מגבת נייר יבש לחכות כ 1 דקה. תמיד יהיה כתם רטוב קטן מתחת ומסביב לגבינה, אבל אם הגבינה זרקה טבעת רחבה של לחות, זה רטוב מדי כדי להשתמש כפי שהוא.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מניחים אותו במסננת, או פעמיים לעטוף בכותנה, ולהשהות מעל שקע עמוק יותר לנקז במשך 8 עד 24 שעות, בקירור. Cheesecloth הוא יעיל יותר, כפי שהוא גם מלקק לחות מהגבינה בעוד כוח המשיכה עושה את עבודתה של ניקוז. אתה יכול גם להאיץ את הפעולה ניקוז על ידי cinching את cheesecloth חזק לסחוט חלק הלחות מכדור הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
הכה את הריקוטה במרץ, ואז לרסק קצת גבינה על הצד של הקערה עם מרית גומי רכה. אם אתה עדיין יכול לעשות את קרד מוצק, לחץ על הגבינה דרך מסננת לשבור אותם. מערבבים את הביצים. ממיסים את 1 כף החמאה - עם המרווה הקצוצה, אם משתמשים-ומוסיפים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את אגוז מוסקט או גרידת לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
מוסיפים את הפרמזן והמלח ומכים את התערובת היטב. זה מה שהופך את הניוקי לאור. אתה צריך בלילת רכה, רכה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ניוקיניוקי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
הפוך את המיטה של קמח על 1/2 אינץ עמוק בתבנית אפייה רדודה או על מחבת גיליון.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
לגרד את הצדדים של הקערה, מסה הבלילה, להחליק את פני השטח שלה. השתמש בכף שנערך בזווית כדי רדודה-לגרוף החוצה 2 עד 3 כפיות של הבלילה. השתמש קצה האצבע שלך לדחוף את כף בצורת שקד של הבלילה בצורה נקייה מקערת הכף על מצע הקמח. שימי את המחבת בעדינות כדי לצפות את הצדדים, ואז תהפכי את הניוקי עם קצה האצבע כדי לצפות את החלק העליון. הרם מהקמח והעריסה והטלטל אותו בכף ידך. אל תלחץ עליו. אתה צריך תרמיל סגלגל מאובק. כל עוד הצורה הכללית אחידה ועגולה, אל תדאגו כי הניוקי יש כמה קמטים, גומות, בליטות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כדי לבדוק את הבלילה, לחלוט ניוקי הראשון זה בסיר קטן של מים רותחים היטב מלוחים. בהתחלה הוא ישקע, אבל אז הוא יתנפח, יתגלגל ויעלה על פני השטח. שמירה על שקט ומבשל, לבשל עד הניוקי הוא רק המשרד, בדרך כלל 3 עד 5 דקות מהרגע שהוא צף, בהתאם לגבינה וגודל הניוקי. לא להרתיח קשה, או הניוקי עלול להתפוצץ. אם, אפילו ברתיחה עדינה, הניוקי מתפשט או מתחיל להתפרק, הגבינה הייתה כנראה רטובה מדי. זה בדרך כלל ניתן לתקן על ידי מכות כפית או כך של ביצה לבן לתוך הבלילה הנותרת. אם הבלילה הייתה רכה מאוד [, - לחתוך] אבל המדגם נראה כבד, הכה בכ 1 כפית ביצה מוכה. בכל מקרה, לחלוט מדגם אחר כדי לוודא שהתיקון מוצלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לטעום את המדגם עבור מלח, ולהתאים את הבלילה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
השתמש באותה טכניקה כפית ואצבע כדי ליצור את שאר הניוקי. אני בדרך כלל יוצר אותם בקבוצות של 4 עד 6, מניח את כולם באותה זווית, וכמה סנטימטרים זה מזה, במיטת הקמח, ואז לרפרף את המחבת למעייל את כולם בבת אחת; לא להשאיר אותם יושבים זמן רב מדי בקמח, או שהם יספגו יותר מדי. שמור גירוד הקערה להחליק את פני השטח של הבלילה כדי לאפשר סקופים חלקים. כמו עם המדגם, לגלגל כל ניוקי ביד שלך. מסדרים אותם על מחבת גיליון מרופדת בגיליון קמח של נייר קלף או נייר שעווה. ודא כי ניוקי בודדים לא נוגעים אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אתה יכול לחלוט את הניוקי מיד, אבל אם אתה מקרר אותם חשפו במשך כשעה, הם יתייצבו, מה שהופך אותם קל יותר לבשל ולטפל. (הם ימשיכו עד 8 שעות ככה.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1
מניחים את 8 כפות חמאה ואת 2 כפיות מים במחבת 12 אינץ' ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה במחבת רחבה, 10 או יותר סנטימטרים בקוטר, כך ניוקי לא למחוץ אחד את השני יותר מדי כפי שהם דוחפים אל פני השטח. מחבת sauté, מתרחב brasier, או מחבת saucier יעבוד, כל עוד הוא לפחות 2 אינץ ' עמוק. מלח את המים בנדיבות - על 1 כפית לליטר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הניוקי אחד אחד, התאמת החום כדי לשמור על מבשלים. טובלים את קצות האצבעות במים אם אתה מוצא שהם נדבקים לניוקי, אבל לא לדאוג אם הניוקי מקל קצת על הנייר. יש להימנע מחזיק את המגש של ניוקי באדים. מבשלים את הניוקי כפי שעשית את המדגם, עד המשרד רק, 3 עד 5 דקות מהרגע שהם צפים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
בינתיים, ברגע שהניוקי צף על פני השטח, מניחים את מחבת החמאה והמים מעל חום בינוני. לסובב את המחבת כמו החמאה נמסה ומתחיל לרתוח. ברגע שהחמאה נמסה לחלוטין והפכה לרוטב צהוב חיוור אטום, לכבות את החום. לסובב את המחבת עוד כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הרם את הניוקי החוצה עם כפית מחוררת או רחפן, להחליק למחבת מוכנה, להתגלגל ברוטב חמאה חם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
SkimmerSkimmer
6
מגישים מיד בקערות חמות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הטעם המתון של הריקוטה מתחתן היטב עם טעמים ומרכיבים רבים אחרים, במיוחד מתוקים, עדינים או מטורפים. לא משנה מה בן הלוויה, זה צריך להיות רך ועדין - כמו הניוקי עצמם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לפי עוגהלפי עוגה
2
נסה להגיש את הכופתאות עם כמה עלים של מרווה, ארוגולה, או תרד נבול בחמאה, או רול בחמאה מומסת עם גזר תינוק מבושל רק ושרוויל טרי. או זוג עם flageolets במכרז סיים עם שמן זית כתית נוספת ופלפל שחור. או לקפל בגפרורים של קישואים רק מבושל; הטעם העדין שלה הופך ברור יותר ליד ניוקי אלה. באביב, אנו מציעים אותם עם אפונה מבושלת בקושי, פאבות זעירות, או אספרגוס מרוסק דק, או כל שלוש. במהלך הקיץ, אנו מתאימים אותם עם גרעינים תירס לבן טרי מבושל בחמאה עם בזיליקום, או לפזר אותם עם פריחת nasturtium קצוצה. כאשר Sungold מתוק עור רך 100 עגבניות הם המתוקים ביותר שלהם, אנחנו חצויים אותם, לחמם אותם בשמן זית כתית אקסטרה בתולה עם בזיליקום, ולזרוק אותם על הניוקי. בסתיו, פטריות בר טריות חתוכות, מבושלות, ומסיימות בשמן כמהין לבנות טעימות עם הניוקי, ובחורף, בכל פעם שיש לנו כמהין שחורות בבית, אנחנו מגלחים כמה בנדיבות על המנה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כמהיןכמהין
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ChervilChervil
ניוקיניוקי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
ניוקי תרד וריקוטה
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
הכן את הבלילה כמו לעיל. חם כף נוספת של חמאה במחבת 10 אינץ ' על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף כמה חופנים של עלי תרד - כ 2 אונקיות. מלח קל, ערבוב וקיפול כל הזמן, לבשל עד התרד הוא נבול לחלוטין אבל עדיין ירוק תוסס, 1 עד 2 דקות. להחליק על מגבת נקייה, לכסות במגבת אחרת, ולחץ כדי לחלץ את הלחות. (התרד ידמם ירוק לתוך המגבת.) לקלף את התרד ולחתוך לחתיכות בגודל של עלי טימין טריים. לא לקצוץ בסדר, ולא פירה, או שאתה תקריב את המרקם נחמד ופרץ של טעם זה מבטיח. מקציפים את כתמי התרד לתוך הבלילה מוכנה, ולאחר מכן טופס ומבשלים את הניוקי כמתואר לעיל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ניוקיניוקי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים