קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון
ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגלידת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון, עשבי תיבול-לימון גרידת חמאה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400F, מנקבים תפוחי אדמה במזלג כמה פעמים ומניחים אותם על מתלה התנור. אתה יכול גם להשתמש במחבת rimmed אם אתה מעדיף, ואופים עד רך מאוד, על 50 עד 60 דקות. לחלופין, מקום פירסינג תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח ומבשלים על גבוה עד מאוד רך, על 10 עד 12 דקות במיקרוגל 1000 ואט שלי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר תנור או מיקרוגל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.באמצעות סכין קילוף או האצבעות שלך, לקלף את העור מן potatoesזה צריך פחות או יותר ליפול בשלב זה; להשליך עורות.לשבור תפוחי אדמה מבושלים לקוביות ולמקם בריסר תפוחי אדמה. לחץ דרך לקערה עמוקה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים קמח ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות ללוש תערובת בקערה כדי ליצור בצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש עוד דקה עד שהוא יוצר כדור חלק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לעצב את הניוקי. התחל על ידי צלילה בצק לתוך 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
גלגל כל חתיכה לתוך חבל עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
חותכים את 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך חריצים בניוקי על ידי הצבת אחד בכל פעם למרכז כף היד שלך בעדינות מתגלגל עליהם עם בלנדר מאפה. אתה יכול להשתמש לסירוגין את הקוצים של מזלג( ראה להלן), וזה מה שנהגתי לעשות עד שהיה לי רגע אאוריקה שלי עם בלנדר מאפה. זה עלול לקחת כמה מנסה לעשות את זה נכון, ואם זה לא עובד לפי הצורך, להשאיר את הניוקי כמו שהם עדיין טעם טוב בלי החריצים! חזור עם הבצק שנותר.מלח את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הניוקי בצורת ומבשלים עד שהם עולים אל פני המים, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה. לזרוק עם החמאה כדי מעיל היטב. כפית לתבנית קרמיקה או זכוכית חסינת תנור (צלחת עוגה עובדת נהדר). באופן שווה כפית רוטב מרינרה על גבי ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד זהב תוסס, על 10 עד 12 דקות.ניוקי חמאה חומים עם ארוגולה & לימון שמורים 22 כפות חמאה 1 / 2 אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)קומץ נדיב של עלי ארוגולה שטף ומיובשים, קרועים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
גרידה מגוררת טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
10
מיץ סחוט טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
גבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
13
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.מבשלים עד חמאה היא אגוז וריחני ריח אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הניוקי וזורקים עד שמצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
15
מוסיפים את ארוגולה, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק במרץ ולבשל במשך 2 דקות נוספות. מחלקים בין שתי מנות העליון עם גבינת פרמזן מגוררת טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו