קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון
ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגלידת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון, עשבי תיבול-לימון גרידת חמאה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400F, מנקבים תפוחי אדמה במזלג כמה פעמים ומניחים אותם על מתלה התנור. אתה יכול גם להשתמש במחבת rimmed אם אתה מעדיף, ואופים עד רך מאוד, על 50 עד 60 דקות. לחלופין, מקום פירסינג תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח ומבשלים על גבוה עד מאוד רך, על 10 עד 12 דקות במיקרוגל 1000 ואט שלי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר תנור או מיקרוגל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.באמצעות סכין קילוף או האצבעות שלך, לקלף את העור מן potatoesזה צריך פחות או יותר ליפול בשלב זה; להשליך עורות.לשבור תפוחי אדמה מבושלים לקוביות ולמקם בריסר תפוחי אדמה. לחץ דרך לקערה עמוקה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים קמח ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות ללוש תערובת בקערה כדי ליצור בצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש עוד דקה עד שהוא יוצר כדור חלק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לעצב את הניוקי. התחל על ידי צלילה בצק לתוך 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
גלגל כל חתיכה לתוך חבל עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים את 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך חריצים בניוקי על ידי הצבת אחד בכל פעם למרכז כף היד שלך בעדינות מתגלגל עליהם עם בלנדר מאפה. אתה יכול להשתמש לסירוגין את הקוצים של מזלג( ראה להלן), וזה מה שנהגתי לעשות עד שהיה לי רגע אאוריקה שלי עם בלנדר מאפה. זה עלול לקחת כמה מנסה לעשות את זה נכון, ואם זה לא עובד לפי הצורך, להשאיר את הניוקי כמו שהם עדיין טעם טוב בלי החריצים! חזור עם הבצק שנותר.מלח את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הניוקי בצורת ומבשלים עד שהם עולים אל פני המים, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה. לזרוק עם החמאה כדי מעיל היטב. כפית לתבנית קרמיקה או זכוכית חסינת תנור (צלחת עוגה עובדת נהדר). באופן שווה כפית רוטב מרינרה על גבי ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד זהב תוסס, על 10 עד 12 דקות.ניוקי חמאה חומים עם ארוגולה & לימון שמורים 22 כפות חמאה 1 / 2 אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)קומץ נדיב של עלי ארוגולה שטף ומיובשים, קרועים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
גרידה מגוררת טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
10
מיץ סחוט טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
גבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
13
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.מבשלים עד חמאה היא אגוז וריחני ריח אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הניוקי וזורקים עד שמצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
15
מוסיפים את ארוגולה, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק במרץ ולבשל במשך 2 דקות נוספות. מחלקים בין שתי מנות העליון עם גבינת פרמזן מגוררת טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו