ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון
ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגלידת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון, עשבי תיבול-לימון גרידת חמאה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה.
הוראות
מחממים את התנור ל-400F, מנקבים תפוחי אדמה במזלג כמה פעמים ומניחים אותם על מתלה התנור. אתה יכול גם להשתמש במחבת rimmed אם אתה מעדיף, ואופים עד רך מאוד, על 50 עד 60 דקות. לחלופין, מקום פירסינג תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח ומבשלים על גבוה עד מאוד רך, על 10 עד 12 דקות במיקרוגל 1000 ואט שלי.
הסר תנור או מיקרוגל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.באמצעות סכין קילוף או האצבעות שלך, לקלף את העור מן potatoesזה צריך פחות או יותר ליפול בשלב זה; להשליך עורות.לשבור תפוחי אדמה מבושלים לקוביות ולמקם בריסר תפוחי אדמה. לחץ דרך לקערה עמוקה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מוסיפים קמח ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות ללוש תערובת בקערה כדי ליצור בצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש עוד דקה עד שהוא יוצר כדור חלק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לעצב את הניוקי. התחל על ידי צלילה בצק לתוך 6 עד 8 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך חבל עבה 3/4 אינץ'.
חותכים את 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך חריצים בניוקי על ידי הצבת אחד בכל פעם למרכז כף היד שלך בעדינות מתגלגל עליהם עם בלנדר מאפה. אתה יכול להשתמש לסירוגין את הקוצים של מזלג( ראה להלן), וזה מה שנהגתי לעשות עד שהיה לי רגע אאוריקה שלי עם בלנדר מאפה. זה עלול לקחת כמה מנסה לעשות את זה נכון, ואם זה לא עובד לפי הצורך, להשאיר את הניוקי כמו שהם עדיין טעם טוב בלי החריצים! חזור עם הבצק שנותר.מלח את המים הרותחים.
מוסיפים את הניוקי בצורת ומבשלים עד שהם עולים אל פני המים, כשלוש דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה. לזרוק עם החמאה כדי מעיל היטב. כפית לתבנית קרמיקה או זכוכית חסינת תנור (צלחת עוגה עובדת נהדר). באופן שווה כפית רוטב מרינרה על גבי ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד זהב תוסס, על 10 עד 12 דקות.ניוקי חמאה חומים עם ארוגולה & לימון שמורים 22 כפות חמאה 1 / 2 אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)קומץ נדיב של עלי ארוגולה שטף ומיובשים, קרועים
גרידה מגוררת טרי של 1 לימון
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.מבשלים עד חמאה היא אגוז וריחני ריח אבל לא שרוף.
מוסיפים את הניוקי וזורקים עד שמצופים היטב.
מוסיפים את ארוגולה, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק במרץ ולבשל במשך 2 דקות נוספות. מחלקים בין שתי מנות העליון עם גבינת פרמזן מגוררת טרי לשרת.