קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים
ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית ושנטרל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פרושוטו, עירית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 262 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה נהדר. נסו דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, ו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה 2 סירים, 1 גדולים ו -1 בינוניים, עם מים מומלחים היטב על אש בינונית. הקימו קערת מי קרח מומלחים היטב. מלבנים את האפונה הטרייה בסיר הבינוני של המים הרותחים עד שהם מבושלים אך עדיין פריכים ואז טובלים אותם מיד במי הקרח המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוציאים אותם ממי הקרח ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מצפים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שיני השום המרוסקות והפלפל האדום המרוסק. הביאו את התבנית לאש בינונית גבוהה. כשהשום הפך לחום זהוב והוא ארומטי מאוד, הסירו אותו וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפרושוטו ומקפיצים עד שהוא מתחיל להיות פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
קולים במשך 3 עד 4 דקות, וטעמו אם הם טעימים (הם צריכים להיות!).
9
מוסיפים את האפונה וציר העוף. מתבלים במלח, טועמים אותו (הוא אמור להיות טעים יותר). מבשלים עד שהציר מצטמצם בכמחצית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
בזמן שהציר מצטמצם, מוסיפים את הניוקי לסיר הגדול של המים הרותחים המלוחים. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים ומתנפחים מאוד. הניוקי צריך להיות ממש נפוח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
בזמן שהניוקי נמצא במים הרותחים, מוסיפים את החמאה לתבנית עם תערובת הפטריות. מבשלים על אש נמוכה ומערבלים לשילוב. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ניוקיניוקי
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
כאשר הניוקי מבושלים, הוציאו אותם בזהירות ממי הבישול והוסיפו אותם לתבנית עם הפטריות. זורקים או מערבבים לאיחוד. מבשלים את הניוקי בתערובת פטריות עד שהוא נצמד לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את הפרמיג ' אנו המגורד ואת העירית הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
14
מעבירים לקערות הגשה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
קרא לעצמך סופרסטאר!
16
מחממים את התנור ל 375 או 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
אופים את תפוחי האדמה עד שהם רכים מזלג, כ 45 דקות עד 1 שעה. בדוק אותם!
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
בעוד תפוחי האדמה הם עדיין קליפה חמה ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או רייסר. (אני מוצא כי טחנת מזון עובד בדיוק כמו רייסר והוא הרבה יותר קל לטפל) על מגש גיליון מרופד נייר קלף. כשעושים זאת שימו לב בזהירות כדי לשמור על תפוחי האדמה קלילים ואווריריים ככל האפשר. זה יסייע בשמירה על אור הניוקי. מקררים את תפוחי האדמה על מגש הסדין עד שהם קרים. זהו גם צעד חשוב מאוד. אם תפוחי האדמה חמים תוך הוספת קמח הם ידרשו יותר קמח מה שיגרום למוצר מוגמר כבד בהרבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
19
כאשר תפוחי האדמה קרים לחלוטין, העבירו למשטח עבודה נקי. מקציפים יחד את הביצים והגבינה ויוצקים על תפוחי האדמה. מתבלים במלח. מכסים בנדיבות בקמח. זה צריך להיראות כמו שלג על ההרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
20
מפוררים את תערובת קמח תפוחי האדמה בין האצבעות. מתחילים ללוש את הבצק עד שהוא תערובת הומוגנית יבשה. הבצק צריך להרגיש מעט לח, אך לא דביק. אם דביק מדי, חזור על השלג על במת ההרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
21
יוצרים את הבצק לבול עץ גדול.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
22
חותכים פרוסות מהבולי עץ ומתחילים להתגלגל לחבלים ארוכים בעובי של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
23
חותכים את החבלים לאורכי 1/2 אינץ'. מכסים בנדיבות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
24
מניחים את הניוקי בשכבה אחת על מגש גיליון מאובק בקמח. אל תערמו אחד על השני!!
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
25
השתמש או הקפיא את הניוקי מיד. אם הקפאה, מקום מגש ישירות לתוך המקפיא. לאחר הקפאה, ניתן לאחסן את הניוקי בשקיות ניילון, במקפיא, ללא הגבלת זמן. בעת בישול ניוקי הם יכולים לעבור ישירות מהמקפיא למים רותחים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
26
הערה: זה נוהג כללי להוציא ניוקי מהמים כשהם צפים. זו טעות גדולה. ניוקי צריך להיות מבושל במים רותחים עד שהם צפים ולקבל נחמד נפוח. אי בישול ניוקי מספיק זמן יביא גם לניוקי כבד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
27
נ.ב. אלה השף אן "סודות" לניוקי הגדול, השתמש בהם ותצליח בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.