קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן

ניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן
המתכון ניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 40 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 149 גרם שומן, ובסך הכל 1723 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. נסו ניוקי ברוטב שום פרמזן, ניוקי ברוטב שום פרמזן, ו ניוקי ברוטב שום פרמזן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במים רותחים ומלוחים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לאחר הבישול, מסננים ומעבירים אותם דרך רייסר.
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
4
מוסיפים את החמאה והחלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
5
מניחים את תערובת תפוחי האדמה בסיר ומוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, ומבשלים את התערובת על אש בינונית עד שנוצר בצק כמו עקביות. כשהוא מבושל מסירים מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להכנת קליפות הלימון המסוכרות, הסר את העור מהלימונים, היזהר שלא לקבל את הגוש הלבן.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
מערבבים את הסוכר והמים בסיר, ומוסיפים את קליפות הלימון. מבשלים עד שהקליפות מבושלות והנוזל סירופי, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לרוטב השמנת, שלבו את כל המרכיבים והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
9
מחממים סיר גדול של שמן חמניות ל 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מניחים את תערובת הניוקי המקוררת לשקית צנרת, ומצנפים צורות ניוקי בגודל 1 אינץ'. זורקים את הניוקי לפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ניוקיניוקי
11
להגשה שמים את הרוטב על בסיס כל צלחת, מניחים מעל את הניוקי ומקשטים בקליפת הלימון המסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ניוקיניוקי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.