ניוקי ריקוטה עם פטריות ומרג'ורם
המתכון ריקוטה ניוקי עם פטריות ו Marjoram יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. אם יש לך את כל המטרה קמח, מרק עוף במלח נמוך, עלי מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata, ניוקי ריקוטה, ו ניוקי ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ריקוטה במסננת להגדיר קערת overmedium. צמרמורת עד ריקוטה יש מרקםשל חימר רטוב, על 1 שעה.
מערבבים ריקוטה, 1/2 כוס קמח, ביצה, ו next5 מרכיבים בקערה בינונית, addingmore קמח על ידי כפות עד doughis מעט דביק (לא להוסיף יותר מ 4tablespoonfuls). כיסוי וצינה 30 דקות.
מפזרים אפיית sheetgenerously עם קמח.
להעביר בצק tolightly משטח מקומח.
חותכים ל 4 שיוויון. שימוש בידיים, רול 1 חתיכת על flouredsurface לתוך יומן 3/4 אינץ ' רחב.
חותכים logcrosswise לחתיכות 1 אינץ'.
מקום gnocchion הכין תבנית אפייה, מרווחים זה מזה.חזור עם הבצק שנותר. Covergnocchi עם פלסטיק לעטוף וצינה לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מחממים שמן זית במחבת גדולהעל חום גבוה.
מוסיפים פטריות; sautéuntil מתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים חלקים לבנים וחיוורים קצוצים של בצל ירוק. Sauté 1 דקה.
מוסיפים יין; מערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, על30 שניות.
להוסיף 1/2 מרק עוף כוס. רוטב Stiruntil הוא מעובה מעט, על 1minute. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 hoursahead.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף ניוקי tolarge סיר של מים מלוחים רותחים, ערבוב toprevent דבק. מרתיחים עד ניוקי לעלות על פני השטח של מים, ואז להמשיך רותחים עדלא מבושל דרך, 1 1/2 עד 2 דקות יותר.באמצעות כפית מחוררת, להעביר ניוקי toskillet עם פטריות.
הוסף פרוס חלקים ירוקים כהים של בצל ירוק.
לחמם פטריות עם ניוקי ובצל ירוק על אש בינונית, להוסיףיותר מרק על ידי 1/4 כוסים אם יבש.
מוסיפים 1/4 גבינות, חמאה, ומריורם; מערבבים עד גבינה וחמאה נמסים.מתבלים במלח ופלפל.
העברת צלחות ומפזרים גבינה נוספת.