נקטרינה אוכמניות להתפורר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוז מוסקט טחון, סוכר חום, סוכר ונקטרינות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. פאי נקטרינה אוכמניות עם קראמבל שקדים (ללא גלוטן + ללא סוכר מזוקק), פטל אוכמניות-נקטרינה, ו קראמבל נקטרינה בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לקלף נקטרינות ולהסיר בורות; לחתוך פירות לתוך 1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים בקערה; מוסיפים את האוכמניות, הסוכר ואגוז המוסקט.
מזלפים מיץ לימון; זורקים קלות.
מעבירים ל-3 קו-טי רדוד. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה שלבו את הסוכר החום, החמאה וחלבון הביצה; מערבבים היטב. מערבבים פנימה פירורי מקרון ושיבולת שועל. כף מעל תערובת הפירות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה ומבעבעת סביב הקצוות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.