נקטרינה וסלט גבינת עיזים עם רוטב סלק
אם יש לכם ירקות, ירקות, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו נקטרינה, סלק וסלט גבינת עיזים, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו נקטרינה, גבינת עיזים וסלט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. שטפו את הסלק, הניחו בתבנית אפייה חסינת תנור עם אינץ ' של מים וכסו את המנה בחוזקה בנייר כסף. צולים במשך 45-50 דקות, או עד רך מאוד. סכין קילוף צריך לחדור את הסלק בקלות. לקלף כאשר מגניב מספיק כדי handle.To הפוך את ההלבשה, לשים סלק אחד קטן, דבש, חרדל, שום, חומץ, מלח ופלפל במעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך כמה שניות, ואז עם המנוע פועל, לשפוך שמן כוס דרך צינור ההזנה. ההלבשה צריכה להיות חלקה emulsified. מתכון זה עושה יותר רוטב ממה שאתהצריך לסלט זה.
מטגנים את השקדים בכפית 1 שמן זית וקמצוץ מלח במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר.חצי את הנקטרינות, להסיר את הבור ולפרוס כל חצי לשש פרוסות. חותכים את הסלק הנותרים לתוך פלחי בגודל דומה.להרכיב את הירקות על מגש הגשה וטפטוף קל עם קצת רוטב. זרוק למעיל. מסדרים את הנקטרינות והסלק למעלה ומפזרים את השקדים והגבינה (אופציונלית).
טפטף קצת יותר רוטב, אם תרצה.