קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

נקטרינה וסלט גבינת עיזים עם רוטב סלק

נקטרינה וסלט גבינת עיזים עם רוטב סלק
אם יש לכם ירקות, ירקות, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו נקטרינה, סלק וסלט גבינת עיזים, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו נקטרינה, גבינת עיזים וסלט שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות. שטפו את הסלק, הניחו בתבנית אפייה חסינת תנור עם אינץ ' של מים וכסו את המנה בחוזקה בנייר כסף. צולים במשך 45-50 דקות, או עד רך מאוד. סכין קילוף צריך לחדור את הסלק בקלות. לקלף כאשר מגניב מספיק כדי handle.To הפוך את ההלבשה, לשים סלק אחד קטן, דבש, חרדל, שום, חומץ, מלח ופלפל במעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך כמה שניות, ואז עם המנוע פועל, לשפוך שמן כוס דרך צינור ההזנה. ההלבשה צריכה להיות חלקה emulsified. מתכון זה עושה יותר רוטב ממה שאתהצריך לסלט זה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מטגנים את השקדים בכפית 1 שמן זית וקמצוץ מלח במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר.חצי את הנקטרינות, להסיר את הבור ולפרוס כל חצי לשש פרוסות. חותכים את הסלק הנותרים לתוך פלחי בגודל דומה.להרכיב את הירקות על מגש הגשה וטפטוף קל עם קצת רוטב. זרוק למעיל. מסדרים את הנקטרינות והסלק למעלה ומפזרים את השקדים והגבינה (אופציונלית).
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
טפטף קצת יותר רוטב, אם תרצה.