קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה

נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה
נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך רסק עגבניות, פסטה rotini, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מרק שעועית שחורה איטלקי, מרק נקניק ושעועית איטלקי, ו מרק נקניק ושעועית איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניקיות האיטלקיות בשמן החם, שהופכים מדי פעם, עד משחימים מבחוץ וכבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות. להפריש מגניב; להסיר את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את השום, בצל, גזר, תפוחי אדמה וסלרי לתוך השומן החם. מבשלים עד שהירקות רכים והבצל הפך שקוף, כ -7 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים; יוצקים את היין האדום. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי, ערבוב לעתים קרובות לפזר את הביטים החומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את מרק הבשר, שעועית שחורה ועגבניות חתוכות לקוביות. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
חותכים את הנקניק מקורר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מערבבים את הנקניק לתוך המרק יחד עם פסטה rotini, תרד, אורגנו מיובש. מבשלים עד הפסטה מכרז, 7 עד 10 דקות. מערבבים את הבזיליקום הקצוץ ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי