נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה
נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך רסק עגבניות, פסטה rotini, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מרק שעועית שחורה איטלקי, מרק נקניק ושעועית איטלקי, ו מרק נקניק ושעועית איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניקיות האיטלקיות בשמן החם, שהופכים מדי פעם, עד משחימים מבחוץ וכבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות. להפריש מגניב; להסיר את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
מערבבים את השום, בצל, גזר, תפוחי אדמה וסלרי לתוך השומן החם. מבשלים עד שהירקות רכים והבצל הפך שקוף, כ -7 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים; יוצקים את היין האדום. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי, ערבוב לעתים קרובות לפזר את הביטים החומים מתחתית המחבת.
מוסיפים את מרק הבשר, שעועית שחורה ועגבניות חתוכות לקוביות. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
חותכים את הנקניק מקורר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מערבבים את הנקניק לתוך המרק יחד עם פסטה rotini, תרד, אורגנו מיובש. מבשלים עד הפסטה מכרז, 7 עד 10 דקות. מערבבים את הבזיליקום הקצוץ ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.