קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה

נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה
נקניק איטלקי חריף ומרק שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך רסק עגבניות, פסטה rotini, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מרק שעועית שחורה איטלקי, מרק נקניק ושעועית איטלקי, ו מרק נקניק ושעועית איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניקיות האיטלקיות בשמן החם, שהופכים מדי פעם, עד משחימים מבחוץ וכבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות. להפריש מגניב; להסיר את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים את השום, בצל, גזר, תפוחי אדמה וסלרי לתוך השומן החם. מבשלים עד שהירקות רכים והבצל הפך שקוף, כ -7 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים; יוצקים את היין האדום. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי, ערבוב לעתים קרובות לפזר את הביטים החומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את מרק הבשר, שעועית שחורה ועגבניות חתוכות לקוביות. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
חותכים את הנקניק מקורר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מערבבים את הנקניק לתוך המרק יחד עם פסטה rotini, תרד, אורגנו מיובש. מבשלים עד הפסטה מכרז, 7 עד 10 דקות. מערבבים את הבזיליקום הקצוץ ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות