נקניק איטלקי עם ספגטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק איטלקי עם ספגטי. מתאים ל-2 ומחירו 4 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1051 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פטריות, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו ספגטי נקניק איטלקי, ספגטי נקניק איטלקי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים. מפוררים נקניק על ירקות; מוסיפים פטריות. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מערבבים פנימה את הזיתים, התיבול האיטלקי והמלח אם רוצים.
מוסיפים שמנת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10-12 דקות או עד להסמכה.
מסננים ספגטי; מוסיפים רוטב וזורקים בעדינות.
מקשטים בגבינת פרמזן אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין