קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

נקניק איטלקי עם ספגטי

נקניק איטלקי עם ספגטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק איטלקי עם ספגטי. מתאים ל-2 ומחירו 4 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1051 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פטריות, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו ספגטי נקניק איטלקי, ספגטי נקניק איטלקי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים. מפוררים נקניק על ירקות; מוסיפים פטריות. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מערבבים פנימה את הזיתים, התיבול האיטלקי והמלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים שמנת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10-12 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
4
מסננים ספגטי; מוסיפים רוטב וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מקשטים בגבינת פרמזן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין