נקניק בבריוש
נקניק בבריוש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק הרמן-גרימה בריוש, חלמון ביצה, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: רוטב בריוש נקניק, תרד, שומר, ומילוי נקניק עם בריוש קלוי, ו בריוש-אגס מלית עם נקניק איטלקי ושקדים.
הוראות
רול בצק לתוך מלבן 11 - x 8 אינץ'.
מניחים נקניק על קצה קצר של בצק; להפשיל אופנת ג ' לירול. צובטים תפרים ומסתיימים יחד כדי לאטום.
מקום רול,צד התפר למטה, במחבת כיכר משומנת 8 1/2 - x 4 1/2 - x 3 אינץ'. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים היטב חלמון ביצה וחלב. מברשת בעדינות תערובת על גבי כיכר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מן המחבת; מגניב על מתלה חוט.