שומר ותבשיל אנדיב בלגי
תבשיל שומר ואדיב בלגי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת דולצ'ה גורגונזולה, מרק עוף דל שומן, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו שומר, מאצ'ו & סלט אנדיב בלגי עם Satsuma Mandarins, תבשיל אנדיב ונקניק בלגי, ו אנדיב בלגי חזיר מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לצבוט את עלי שומר ירוק רך; לשטוף, לנקז, לעטוף במגבת, מקום בשקית ניילון, ולהירגע עד 1 יום.
לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש מסתיים, וכל אזורים חבולים מראשי שומר. יש לשטוף ראשים ולחתוך חצי לאורכו על פני הממד הרחב ביותר.
לקצץ ולהשליך קצוות שורש דהויים וכל עלים דהוי מ אנדיב.
חותכים ראשים לחצי לאורכו.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להניח שומר ככל שיתאים, לחתוך את הצד למטה, במחבת וחום קלות, 3 עד 4 דקות; לפנות צדדים מעוקלים חום, 3 עד 4 דקות יותר. אם החמאה מתחילה לחרוך, מוסיפים מים, 1 עד 2 כפות בכל פעם. כפי שהוא השחמה, להעביר שומר, לחתוך בצד למעלה, לתבשיל 3 ליטר רדוד או 9-על ידי 13 אינץ צלחת אפייה, וחתיכות חומות שנותרו.
כאשר כל שומר הוא השחמה, להניח endive לחתוך בצד למטה במחבת וחום, 3 עד 4 דקות, הוספת 1 עד 2 כפות מים אם זה מתחיל לחרוך. להתהפך צדדים עליונים חומים, 3 עד 4 דקות יותר.
הסר מחבת מחום ולהעביר אנדיב ללוח חיתוך.
חותכים חצאים לחצי לאורכו. קרע פרושוטו חותך לרצועות ארוכות וצרות. לעטוף חלקים endive באותה מידה עם פרושוטו. להתאים חתיכות endive באופן שווה בין חתיכות שומר בתבשיל.
במחבת לא שטופה על חום גבוה, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה; להוסיף קמח ומערבבים עד השחמה קלה, על 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף מרק ושמנת. החזירו את המחבת לחום גבוה והקציפו עד לרתיחה; מרתיחים ומערבבים 2 דקות יותר.
מוסיפים 1/3 כוס גבינה ומקציפים עד מומסים.
יוצקים רוטב באופן שווה על פני שומר ו endive, ציפוי כל המשטחים. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שומר הוא רק רך כאשר פירסינג, על 40 דקות.
לחשוף, נקודה עם שאריות גבינה, ואופים עד השחמה, על 20 דקות. קוצצים 1/2 כוס שמורות עלי שומר ומפזרים על תבשיל.