נקניק ואורז בסגנון הוואי
נקניק ואורז בסגנון הוואי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך מרק בשר בקר, פלפל טחון, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו נקניקיות ואורז הוואי אופים, רוטב נקניק ואורז בסגנון תאילנדי, ו עוף בסגנון איטלקי נקניק ואורז אופים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא אורז 2 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מניחים נקניקיות למחבת עם 1/2 כוס מים על חום בינוני, כיסוי, ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות. פרוסות דקות של נקניקיות.
מערבבים נקניקיות עם בצל, פלפל ירוק וסלרי במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מערבבים עגבניות, מרק בשר בקר, אננס, אבקת שום, פלפל שחור, וסוכר חום לתערובת נקניק. מבשלים ומערבבים עד סוכר חום יש מומס תערובת מגיעה לרתיחה.
להקציף מיץ אננס שמור עם קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת נקניק ומבשלים עד רוטב מתעבה והופך ברור, על 2 דקות.
מגישים תערובת נקניק מעל אורז מבושל.