נקניק ופיצה צנונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ורדיצ'יו Pizzzan. מתכון זה נטול גלוטן, ידידותי למפת מספוא, קטוגני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 878 קלוריות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם נקניק בתפזורת, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק, רדיקיו ופיצת בוראטה, נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה, ו קוואטלי עם נקניק ורדיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני האפייה.
להעביר עגבניות לקערה בינונית בערך למחוץ ביד. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' תחת broiler ולמקם אבן או פלדה על מתלה. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (500 או 550 ° F) לפחות 45 דקות. לחלופין, להשתמש פיצה קומקום להוסיף גריל פלדה אפייה.
כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק לתוך מעגל 10 עד 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה על ידי עטיפת פרקי אצבעות בעדינות מתיחה.
העברה לקליפת פיצה עץ משוריינת.
מורחים שכבה דקה של רוטב על פיצה, ואחריו 1/4 של מוצרלה.
מורחים 1/4 של נקניק מעל פיצה בחתיכות קטנות.
מורחים 1/4 של רדיקיו ו 1/4 של פרמזן באופן שווה על פיצה.
מפזרים קלות עם מלח, מוסיפים 6 עלי בזיליקום, טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית מעולה.
העברת פיצה לאבן חמה או פלדה צלייה עד הקצוות הם נפוחים חרוך קלות התחתון הוא פריך, מסתובב באופן קבוע אפילו לבישול, 3 עד 6 דקות בסך הכל. לאחזר פיצה עם קליפת מתכת ולהעביר ללוח חיתוך. תחתוך ותגיש מיד. בינתיים, לעבור תנור בחזרה 288° לחמם אבן לפיצות שנותרו.
חזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.