נקניק חזיר, קציץ תפוחים.
נקניק חזיר תפוח עץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1629 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך אגוז מוסקט, מלח, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו נקניק חזיר עם כרוב סגול מטוגן וצ'אטני תפוחים, קציץ בשר ממולא נקניק, ו קציץ נקניק גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי גיליון אפייה גדול עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים מים וביסקוויק; ללוש עד הבצק הוא חלק. לכסות ולהניח בצד.
ב 10 אינץ ' מחבת מעל חום בינוני גבוה, לבשל ומערבבים נקניק חזיר עד כבר לא ורוד, על 4 דקות.
הוסף תפוח ובצל; לבשל על 1 דקה.
ניקוז. חזור למחבת; מערבבים חמוציות, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מניחים בצק Bisquick על משטח שטוח; מגלגלים את הבצק למלבן, 10x14 אינץ'. תערובת נקניק כפית על מרכז הבצק; מפזרים גבינה. תערובת טפיחה כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות הבצק.
מברשת קצוות עם מים. החל בצד ארוך, לגלגל בצק על תערובת נקניק ויוצרים כיכר. קמצוץ קצוות לאטום.
מניחים כיכר על תבנית אפייה.
חותכים 4 חריצים קצרים על גבי בצק.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
תן מגניב 5 דקות לפני חיתוך לתוך 8 פרוסות.
מגישים עם סירופ מייפל, אם תרצה.