קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק חשיש חום לאפות

נקניק חשיש חום לאפות
אופים חום חשיש נקניק הוא תוספת שמגישה 12. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 468 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חום חשיש, פלפל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3446 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אופים נקניק חום חשיש, אופים נקניק חום חשיש, ו נקניק חשיש חום ביצה לאפות.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים על מגבות נייר. בקערה גדולה שלבו 1-3 / 4 כוסות גבינה ושבעת המרכיבים הבאים; מקפלים פנימה תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים חצי לתוך 3-קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה. למעלה עם נקניק ותערובת תפוחי אדמה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות. לחשוף; לאפות 10 דקות יותר או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן