נקניק חשיש חום לאפות
אופים חום חשיש נקניק הוא תוספת שמגישה 12. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 468 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חום חשיש, פלפל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3446 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אופים נקניק חום חשיש, אופים נקניק חום חשיש, ו נקניק חשיש חום ביצה לאפות.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים על מגבות נייר. בקערה גדולה שלבו 1-3 / 4 כוסות גבינה ושבעת המרכיבים הבאים; מקפלים פנימה תפוחי אדמה.
מורחים חצי לתוך 3-קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה. למעלה עם נקניק ותערובת תפוחי אדמה שנותרה.
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות. לחשוף; לאפות 10 דקות יותר או עד מחומם דרך.