נקניק מעושן Jambalaya
נקניק מעושן Jambalaya יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם טימין, שום, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק מעושן Jambalaya, נקניק מעושן Jambalaya, ו נקניק מעושן Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים עוף לתנור ההולנדי וחום בכל צד, כ 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים נקניק, בצל, פלפל, סלרי, שום, טימין ו לטחון עד שקוף ונקניק הוא השחמה, על 8 דקות.
מערבבים באורז, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק, עלה דפנה ועוף שמור, ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה, ומבשלים על נמוך, מכוסה, במשך 20 דקות.
כבה חום ותן לאורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
הסר עלה דפנה. אורז מוך עם מזלג ומערבבים בצל ירוק ופטרוזיליה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
קש בהיר בצבע, האף של Albariño זה מפתה עם דבש, אגס ופירות טרופיים ורכיב מינרלי קל. זה עסיסי ורך עם טעמי הדר ופרחים בפה, ובכל זאת הוא עגול ורך באותו time.It תואם באופן מושלם עם פירות ים טריים רכיכה; הוא ליווי אידיאלי למטבח אסיה מלוח, חריף; והוא גם נהדר בכוחות עצמו כיין קוקטייל. אוהבי מזון הרפתקנים באמת ידהימו ויעוררו השראה בחבריהם על ידי הגשתו עם זיווג סביר, אבל פנטסטי של צלעות ברביקיו מסורתיות עם רוטב מתוק, חריף מעט עגבניות מבוסס.