נקניק מעושן Jambalaya
נקניק מעושן Jambalaya יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. אם יש לכם בצל, סלרי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו נקניק מעושן Jambalaya, נקניק מעושן Jambalaya, ו נקניק Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים נקניק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' וקוצצים בצל, פלפל וסלרי. בנקניק יבש 2 עד 2 1/2 ליטר כבד בסיר חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, ועם העברת כף מחורץ מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל השומן מהמחבת ובירקות פאן לבשל בשמן על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך. מערבבים אורז, מרק, קאיין ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים אורז על אש נמוכה 15 דקות.
הסר מחבת מחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות. פרוסת בצל ירוק דק. אורז מוך עם מזלג ומערבבים נקניק, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם.