נקניק, פלפלים ובצל
נקניק, פלפלים ובצל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 433 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 522 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפלים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: נקניק, פלפלים ובצל, נקניק, פלפלים ובצל, ו נקניק, פלפלים ובצל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד חום משני הצדדים, על 7 עד 10 דקות.
שמירה על המחבת על חום בינוני, להוסיף את הפלפלים, בצל, מלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את אורגנו, בזיליקום, שום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את יין מרסלה, עגבניות, פתיתי צ ' ילי, אם משתמשים. מערבבים לשלב, מגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה. להביא לרתיחה.
חותכים את הנקניקיות ל 4 עד 6 חתיכות כל אחד, על קוביות 1 אינץ'.
מוסיף את הנקניק בחזרה למחבת ומערבבים לשלב. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -20 דקות.
מגישים בקערות. או, אם מגישים כמו כריך, לפצל את לחמניות לחצי לאורכו. חלול את הלחם מהצד התחתון של כל גליל, להיזהר לא לנקב את הקרום. ממלאים את החצי התחתון של הגליל בתערובת נקניק. למעלה ולהגיש כריכים באופן מיידי.