נקניקיות טלה ותפוחי אדמה: שיאצ'אטין די אגנלו א פטטה
צריך תוספת ללא גלוטן וללא חלב? נקניקיות טלה ותפוחי אדמה: שיאצ'אטין די אגנלו ופטטה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, רגל טלה, שומן חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 3 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי די פטטה קון סמרטוט / די אגנלו, ו צלעות טלה בגריל (אגנלו סקוטדיטו) (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת מזלונה או סכין חדה מאוד טוחנים את השום, הרוזמרין, המלח והפנצ ' טה יחד ליצירת עיסה.
בקערה גדולה שלבו את העיסה עם כל שאר המרכיבים למעט היין ושמן הזית, ערבבו ולישו בידיים.
מוסיפים את היין, מערבבים היטב. מכסים את התערובת היטב בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים את הגריל או הברוילר. מעצבים את התערובת לנקניקיות סגלגלות, באורך 3 אינץ 'ובעובי 1 1/2 אינץ'.
מברישים קלות בשמן זית וצולים חמש דקות מכל צד, או מטגנים במחבת בשמן זית, 5 דקות לכל צד.