אם יש לך סלק, חומץ בלסמי, בגט וחרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: נקניקיות עם סלט כרוב חם, כרוב אדום עם סלק, ו סלט כרוב חם.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הנקניקיות על מגש אפייה ומבשלים 30-35 דקות או עד מבושל דרך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בינתיים, לשים את החומץ, סוכר, כמון ופירות יבשים למחבת גדולה בעדינות לחמם עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, ואז בועה במשך 3 דקות או עד מופחת מעט. טיפ כרוב סלק, מערבבים היטב, ואז לבשל 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים כמו נקניקיות באגט עם סלט כרוב חם וקצת חרדל.