נשק חכם: לזניה חצילים רזה סופר
המתכון נשק חכם: לזניה חצילים רזה סופר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בשר נמוך, צדדים רזים, חדשות מזוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופר קל רזה ירקות Crockpot לזניה, פטי סופר חכמה נמסה, ו סופר רזה קרם של מרק ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400.חותכים חצילים לתוך 1/2 סיבובים אינץ ולשים בקערה גדולה.
יוצקים חלבונים מעל ולזרוק עם הידיים.
פרוש חתיכת 2 רגל של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק על הדלפק ומפזרים קלות עם פירורי לחם. הרם את פרוסות החצילים לנייר ומפזר עוד ציפוי קל של פירורי לחם על גבי. חזור עד שכל הפרוסות הן coated.As אתה מסיים כל אצווה, מניחים פרוסות על גיליונות אפייה שרוססו בשמן בישול. לרסס את החלק העליון של הפרוסות עם שמן בישול גם כן.
אופים כ 40 דקות, מסתובב מגשים מלמעלה למטה באמצע. הם צריכים להיות פריכים מבחוץ אבל רכים מבפנים.לא ממש כוסות ריקוט2 קוטג ' דל שומן cheese2 לבנים של טופו אור מורי-נו (חנויות קרוגר לשאת אותו. אם אתה לא יכול למצוא את המותג הזה, כל מותג של אור טופו יעשה.) 1/2 c ביצה לבן 2 t יין אדום vinegarpinch של אורגנו מיובש, בזיליקום טימין
השתמש במעבד המזון שלך כדי למזג את כל עד חלקה.ציפוי גבינה: 1/2 c מגורר 2% מוצרלה Cheese1/4 c בתוספת 1 T מגורר פרמזן CheeseTO מכלול ציפוי דק של ragu למחבת לזניה 16 x 10 x 3. (אם אין לך מחבת כי הוא 3 אינץ ' עמוק, אתה יכול להרים חבילה של מחבתות לזניה רדיד חד פעמי ברוב חנויות מכולת, חנויות דולר, או קוסטקו.)
מוסיפים שכבה של חצילים פרוסים מלמעלה עם שכבה של ראגו.למעלה ragu עם תערובת לא באמת ריקוטה ומפזרים עם 1 T של פרמזן.
מוסיפים שכבה נוספת של פרוסות חצילים ומכסים עם שאר הרוטב.
מפזרים את החלק העליון עם 1/2 כוס מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן.
אופים ב 400 במשך שעה אחת עד העליון הוא מבעבע ומתחיל חום.למעלה עם פטרוזיליה קצוצה טרי ולתת לעמוד לפחות 15 דקות לפני ההגשה. RE-CYCLE.By הכפלת המתכון לרוטב, אתה יכול לקבל לזניה אחרת מאוחר יותר בחודש עם הרבה פחות מאמץ.ברגע שהרוטב התקרר לטמפרטורת החדר, פשוט לחלק אותו לשקיות מקפיא ליטר 2. (אתה רוצה לחלק אותו כך שלה קל יותר להפשיר!וכן, כדי להגן על המקפיא שלך מפני דליפה מקרית (מדבר מניסיון כאן!) שלה הטוב ביותר למקם את השקיות בתבנית אפייה או על תבנית אפייה מעוטרת לפני לשים אותם במקפיא.לאחר הרוטב הוא מוצק, אתה יכול להסיר את המנה.וגם, בעוד חצילים הם בעונה, בשפע וזול, אני לעתים קרובות להקפיא את פרוסות חצילים מבושלים בתנור מטוגן בשקית במקפיא גדול גם כן. גם אם לא מתחשק לי להכין עוד לזניה, הם חטיף נהדר!