סאוטה ארטישוק בייבי עם בזיליקום-פירורי לחם אסיאגו
המתכון בייבי ארטישוק Sauté עם בזיליקום - Asiago פירורי לחם יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו חמאה, ארטישוק לתינוקות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מטבל אסיאגו וארטישוק, מטבל ארטישוק אסיאגו חם, ו לינגוויני עם עגבניות ירושה לתינוקות ופירורי לחם אנשובי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית חמאה למחבת, מתערבלים למעיל; מחממים 10 שניות או עד שהקצף שוכך.
להוסיף panko ושום למחבת; saut 1 דקה או עד panko הוא השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת panko בקערה קטנה; מגניב מעט. מערבבים בגבינה, בזיליקום ופלפל.
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, ו 2 כפיות מיץ; להפריש.
שלב 6 כוסות מים 1 כף מיץ. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את גזע ארטישוק עד בתוך 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים מארטישוק, עוזב לב רך ותחתון. לקצץ על 1 אינץ ' מהחלק העליון של ארטישוק.
מניחים רבעי ארטישוק במי לימון. חזור על הנוהל עם שאר הארטישוקים.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
מסננים ארטישוקים ומתייבשים.
מוסיפים 1/2 כפית חמאה ושמן למחבת, מתערבלים לתחתית המחבת; חום 15 שניות או עד הקצף שוכך.
מוסיפים ארטישוקים למחבת; מטבלים 7 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלח.
מפזרים תערובת פנקו מעל ארטישוק; לזרוק בעדינות לשלב.
מגישים עם רוטב ופלחי לימון,אם תרצה.