סאטה בקר קארי
רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, אבקת צ'ילי, פלפל צ' יפוטלה טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. ממרח בוטנים קארי (רוטב סאטה תאילנדי), סאטה בקר, ו סאטה בקר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. הניחו בצד 1/4 כוס לצלייה.
יוצקים את התערובת שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 30 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו בשר בקר על 12 שיפודי עץ ממתכת או ספוגים.
מניחים שיפודים בשני משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות. צולים 3-4 אינץ'. מהחום במשך 2-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה, ומבשל מדי פעם במרינדה שמורה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את טורלי גפנים ישנות זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
![טורלי אולד וינס זינפנדל]()
טורלי אולד וינס זינפנדל