סאטה עוף בלינזי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. עוף בגריל בלינזי, עוף בלינזי (איאם פללה), ו סנאפר שלם עם תבלינים באלי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
דק פרוסה ואז דק קוצצים את שאלוט, שום וג ' ינג ' ר. עכשיו דק קוצצים את הצ ' ילי, כולל הזרעים. כמות זו של צ ' ילי נותן פיקנטי אבל לא בעיטה לוהטת מדי כדי סאטה עוף, אבל להשליך את הזרעים אם אתה לא אוהב את החום.
מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את שאלוט, שום, זנגביל וצ ' ילי ומטגנים במשך 1-2 דקות רק כדי לרכך.
יוצקים כמה כפות של מים כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את התבלינים (ועלים סיד מיובש בהקפאה, אם משתמשים) ומטגנים לרגע.
הסר את המחבת מהחום, תן לתערובת להתקרר, ואז להתמזג עם עלי וטיח, באמצעות תנועה מעלה ומטה עם העלי. זה ייקח כמה דקות לעשות משחה רכה.
מערבבים את ממרח התבלינים, את הקוקוס, ואם משתמשים בו, את עלי הלימון הטריים עם העוף הטחון. מתבלים במלח.
לשבור חתיכות של התערובת בגודל של אגוז גדול. עבור כל אחד, להשתטח לתוך עגול להניח גבעול עשב לימון או שיפוד עץ במרכז. עובש סביב קצה bulbous של גבעול( או שיפוד), עובד את זה אז זה הולך על 8cm את זה.
מחוספס את פני השטח קצת עם האצבעות שלך, כך שהבשר הוא לא חלק לחלוטין ויש לו קצת מרקם, ולאחר מכן להפריש בזמן שאתה לעצב את שאר השיפודים.
מברשת כל שיפוד עם שמן נוסף.
מבשלים את השיפודים על מנגל שחומם מראש, מחבת מחבת או גריל במשך 8-10 דקות, פונה מספר פעמים.