קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סאנדיי בראוני

סאנדיי בראוני
סנדיי בראוניז וופל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם ביצים, גלידת ונילן, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: בראוני סונדה, עוגת גבינה בראוני סאנדה, ו עוגת סונדה בראוני.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ופל ברזל (רצוי בלגי סגנון)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מחממים מגהץ וופל לבינוני-גבוה. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים). מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו ו -1 / 8 כפית מלח בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
שלב מחצית מהשוקולד והחמאה בסיר בינוני על אש בינונית, תוך ערבוב עד להמסה וחלק, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט. מערבבים פנימה את הסוכר והביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את תערובת הקמח ואת השוקולד שנותר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מברישים קלות את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל בחמאה. מלאו את מגהץ הוופל כשלושה רבעים מהדרך מלא (עדיין צריך להראות ברזל וופל). סוגרים את המכסה בעדינות ומבשלים עד שהוופלים מבושלים ומעט פריכים בקצוות, 4 עד 6 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור של 200 מעלות צלזיוס או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה מכין את הוופלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מעל כל וופל גלידה, קצפת, רוטב קרמל, זילוף ודובדבן, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גלידה בראוני סאנדה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "