העוף והכופתאות הקלים של סאני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 496 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-361 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו כריכי עוף ותפוחים קלים של סאני, מסעדת "איזי צ' יפוטלה " של סאני, עם מקרוני וגבינה אפויים., ו דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1/4 כוס חמאה קלות לטגן את הבצל ושום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את העוף, המים והמניות, ומוודאים שהנוזל מכסה בשר. קשרו יחד את ענפי הקורנית, גבעולי הפטרוזיליה, ואת ענפי המרווה והוסיפו לסיר יחד עם גרגירי הפלפל והסלרי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים את העוף עד שהוא" נפילת העצם " במכרז, על 30 דקות, ברפרוף את החלאות כפי שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח עם שאר עשבי תיבול קצוצים כף מלח. הפוך היטב באמצע ויוצקים 1 כוס של ציר עוף שמור, כולל שומן, לתוך הבאר. בעזרת מזלג, מערבבים לאט את המניה לתוך הקמח. חזור, הוספת קמח נוסף ו / או מלאי עד עקביות רכה, בצקי הוא הגיע.
מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם, אם זה נהיה דביק מדי. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'. השתמש חותך פיצה או סכין חדה לחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ' , ולאחר מכן לחתוך את הריבועים לשניים על האלכסון למשולשים.
להחזיר את המניה לרתיחה ולהוסיף לאט את הכופתאות, ומאפשר קצת קמח עודף להישאר על הכופתאות כדי להגדיל את הגוף של המרק. היזהר לא לתת כופתאות לגעת כפי שהם מתווספים לסיר. מבשלים עד כופתאות לעלות אל פני השטח. אם המרק אינו מתעבה לטעמך, מערבבים יחד 1 כף חמאה ו 1 כף קמח כף בקערה קטנה עם מזלג. לאט מוסיפים את התערובת לתוך המרק כדי לעזור לעבות את המרק. מערבבים את העוף שמור ומצקת לתוך קערות הגשה.