סביצ'ה פרואנו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, . Cebiche Peruano, שעועית פרואנו שיכורה עם כוסברה ובייקון, ו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה ובטטות בסיר ומכסים במים. מבשלים עד תפוחי האדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, ואז לנקז, ולהניח בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מניחים את הבצל פרוס בקערה של מים חמים, לתת לעמוד 10 דקות, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, מניחים את מיץ ליים, סלרי, כוסברה, וכמון לתוך קערה של בלנדר, ו מחית עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך קערת זכוכית גדולה, ומערבבים את השום ופלפל habanero. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים את הטילפיה החתוכה והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אמנון
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להפריש להשרות במשך שעה, ערבוב מדי פעם. פירות הים נעשה ברגע שהוא הופך מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
6
כדי לשרת, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפרוסות. מערבבים את הבצלים לתוך תערובת הדגים. קערות הגשה עם עלי חסה. כפית את סביצ ' ה עם המיץ שלה לתוך הקערות ומקשטים עם פרוסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק