קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סבתא של סטוגארד קרמל פקאן לחמניות מתוקות

סבתא של סטוגארד קרמל פקאן לחמניות מתוקות
הלחמניות המתוקות של סבתא סטוגארד קרמל פקאן דורשות בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמרים, ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות פקאן קרמל, לחמניות פקאן קרמל, ו גלילי קרמל-פקאן דביקים.

הוראות

1
יוצקים את החלב לסיר קטן, ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום רק עד העור מתחיל להיווצר על החלק העליון, ולאחר מכן להסיר מהתנור, ומערבבים מלח 1/4 כוס מרגרינה. אפשר להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים 1/8 כוס מים חמים בקערה קטנה. מערבבים 1/2 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים שמרים על פני השטח, ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת החלב המקורר ואת השמרים במשך 2 דקות באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. השתמש בכפית עץ גדולה כדי לערבב קמח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת עד התערובת יוצרת בצק. ללוש על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד הבצק הוא חלק וגמיש, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מניחים בקערה משומנת, ולהפוך פעם אחת כדי לצפות את הדף. לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אגרוף למטה בצק, ולתת לנוח על הדלפק בזמן שאתה מכין את ציפוי הקרמל. בקערה בינונית, מערבבים יחד את סירופ התירס, 1 1/2 כפות מים, 3 כפות של מרגרינה וסוכר חום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים שכבה אפילו על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מניחים חצאי פקאן במהופך בשורות מעל תערובת הסוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 9x12 אינץ
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מורחים עם 2 כפות של מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר עם הקינמון; מפזרים על המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
מגלגלים את הבצק מתחיל בקצה הארוך כדי ליצור יומן. צבטו את התפר יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
חותכים את הגליל לתוך 1 סיבובים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים את הסיבובים לתוך צלחת אפייה מוכנה. הגדר במקום חם לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
17
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
אופים לחמניות במשך 20 עד 25 דקות בתנור, עד חום זהוב. הפוך תבנית אפייה על קרש חיתוך או גיליון עוגיות נקי בעוד עדיין חם כך ציפוי הקרמל הוא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®