קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

סדק מנטה

סדק מנטה
הסדק ' מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 343 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5734. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם סוכריות על מקל, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו עוגת קראק, עוגת קראק, ו עוגת קראק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 12 x 17 מחבת גליל ג 'לי אינץ' עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים קרקרים מלוחים בצד למעלה בצד לצד במחבת בחוזקה ככל האפשר מבלי חופפים. השתמש חתיכות מלוחים כדי למלא את כל הפערים בתחתית המחבת. תניח בצד. קוצצים שוקולד כך חתיכות הם בערך בגודל של שבבי שוקולד סטנדרטיים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני ערבוב לעתים קרובות עם מרית. לאחר החמאה נמסה, להוסיף סוכר חום ערבוב וניל לשלב. לבשל במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא צבע חום כהה אפילו החלה בועה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר מהחום ושופכים על קרקרים באמצעות מרית כדי להפיץ רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים קרקרים במשך 5 דקות או עד תערובת חמאה מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר מהתנור ומפזרים באופן שווה עם שוקולד המאפשר לחום להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מורחים שוקולד באופן שווה עם המרית כך שכל הקרקרים מכוסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
תן לשוקולד להתקרר מעט, כך שהוא מתקרר למגע, אבל לא מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מפזרים סוכריות מרוסקות מקלות או מנטה באופן שווה על גבי ומקרר עד ערכות שוקולד מתקשה. תתפרק ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)