סדק מנטה
הסדק ' מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 343 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5734. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם סוכריות על מקל, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו עוגת קראק, עוגת קראק, ו עוגת קראק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 12 x 17 מחבת גליל ג 'לי אינץ' עם לסכל.
מניחים קרקרים מלוחים בצד למעלה בצד לצד במחבת בחוזקה ככל האפשר מבלי חופפים. השתמש חתיכות מלוחים כדי למלא את כל הפערים בתחתית המחבת. תניח בצד. קוצצים שוקולד כך חתיכות הם בערך בגודל של שבבי שוקולד סטנדרטיים ולהניח בצד.
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני ערבוב לעתים קרובות עם מרית. לאחר החמאה נמסה, להוסיף סוכר חום ערבוב וניל לשלב. לבשל במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא צבע חום כהה אפילו החלה בועה.
הסר מהחום ושופכים על קרקרים באמצעות מרית כדי להפיץ רוטב.
אופים קרקרים במשך 5 דקות או עד תערובת חמאה מתחיל בועה.
הסר מהתנור ומפזרים באופן שווה עם שוקולד המאפשר לחום להמיס את השוקולד.
מורחים שוקולד באופן שווה עם המרית כך שכל הקרקרים מכוסים לחלוטין.
תן לשוקולד להתקרר מעט, כך שהוא מתקרר למגע, אבל לא מוקשה.
מפזרים סוכריות מרוסקות מקלות או מנטה באופן שווה על גבי ומקרר עד ערכות שוקולד מתקשה. תתפרק ותגיש.