סהר עטוף ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סהר עטוף ברי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 12 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סהר עטוף ברי תפוחים, ברי ברי ממולא סהר עטוף ברי, ו סהר עטוף ברי אפוי עם משמשים, חמוציות & Alm (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אם משתמשים בלחמניות סהר: לפרוש בצק; להפריד לרוחב ל 2 חלקים. בצק טפיחה ונקבים לחץ בחוזקה לאטום, ויוצרים 2 ריבועים. אם משתמשים בגיליון בצק: פורקים בצק; חותכים לרוחב 2 מלבנים. בצק ללטף כדי ליצור 2 ריבועים.
מקום 1 מרובע על גיליון עוגיות ungreased.
מניחים גבינה על מרכז הבצק. עם עוגיה קטנה או קאנאפ קאטר, לחתוך 1 צורה מכל פינה של נותר ריבוע; הגדר cutouts בצד.
מקום שנותר מרובע על גבי סיבוב גבינה. לחץ על הבצק באופן שווה סביב גבינה; לקפל את הקצוות התחתונים מעל הקצוות העליונים. בעדינות למתוח את הבצק באופן שווה סביב גבינה; לחץ כדי לאטום לחלוטין.
מברשת עם ביצה מוכה. למעלה עם מגזרות; מברשת עם ביצה מוכה נוספת.
אופים 20 עד 24 דקות או עד חום זהוב. מגניב 15 דקות.