סהרוני אגוזי וניל
סהרוני אגוזי וניל עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 36 מנות עם 109 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו סהרוני אגוז, שוקולד אגוז סהרונים, ו סהרוני גבינת אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה, לטאטא את חלמון ביצה, שמנת חמוצה וניל; מוסיפים לתערובת פירורים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה.
מחלקים בצק לשליש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל מנה ל -10 אינץ'. מעגל.
שלב את אגוזי המלך, הסוכר והקינמון; מפזרים 1/4 כוס על כל עיגול.
חותכים כל עיגול ל -12 טריזים.
מגלגלים כל טריז מהקצה הרחב ומניחים צד נקודה כלפי מטה 1 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים. העקומה מסתיימת ליצירת סהרונים.
להקציף חלבון ביצה עד לקבלת קצף; מברישים מעל סהרונים.
מפזרים את תערובת האגוזים שנותרה.
אופים בחום של 350 18-20 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר למתלים להתקררות. אחסן בכלי אטום.