קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

"סוג של פוטנסקה"

"סוג של פוטנסקה" יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שום, זיתים ממולאים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה...בערך!, ביצי בנדיקט (סוג של) עבור 2, ו סוג של מרק ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת רחבה ומוסיפים את הבצלים. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות שנחשפו ואז לכסות את המחבת וזיעה במשך 25-30 דקות או עד הבצל הם רכים למדי ומעט caramelised.To קוק מורח את הבצלים על בסיס הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים את הסרדינים ומועכים אותם בערך עם מזלג, ואז מורחים אותם על הבצל. לסחוט על מיץ לימון באח על קצת מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סרדיניםסרדינים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
אופים במשך 15 דקות בתנור חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)