"סוג של פוטנסקה"
"סוג של פוטנסקה" יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שום, זיתים ממולאים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה...בערך!, ביצי בנדיקט (סוג של) עבור 2, ו סוג של מרק ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת רחבה ומוסיפים את הבצלים. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות שנחשפו ואז לכסות את המחבת וזיעה במשך 25-30 דקות או עד הבצל הם רכים למדי ומעט caramelised.To קוק מורח את הבצלים על בסיס הפיצה.
מסננים את הסרדינים ומועכים אותם בערך עם מזלג, ואז מורחים אותם על הבצל. לסחוט על מיץ לימון באח על קצת מלח והרבה פלפל שחור.
אופים במשך 15 דקות בתנור חם.