גשו לסופר וקנו קוביית בוליון בקר, עלה דפנה, בצפיפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Guanciale & Mandarin Sugo, ו חזיר סוגו עם Strozzapreti.
הוראות
1
מניחים פטריות יבשות להשרות בקערה עם 2 כוסות מים חמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לאט לבשל בצל טחון עד זהב עמוק:
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים שמן זית בסיר בינוני ועבה (4 או 5 ליטר) על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל טחון ומערבבים את המעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע זהב עמוק, על 30 עד 40 דקות. התאם את החום נמוך יותר במידת הצורך כדי לשמור על הבצלים מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מוסיפים את הגזר טחון ומבשלים 5-6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הסלרי ומבשלים עד רך, כ -10 דקות נוספות.
מוסיף את השום, פטרוזיליה, רוזמרין, קורנית ומרג ' ורם. מבשלים 4-5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר את פורצ ' יני מן הנוזל השריית, שמירה על הנוזל. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לשפוך את פורצ ' יני ושריית נוזל דרך מסנן קפה, לתוך קערה או כוס מדידה. זה עוזר להסיר כל חצץ שעשוי להיות משתהה בנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לירקות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים יין: דוחפים את הירקות לצד אחד של הסיר ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את 1/2 כוס היין האדום לצד הסיר ללא הירקות ומבשלים בחום גבוה במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להוסיף מרכיבים הנותרים ומבשלים:
9
מוסיף את רוטב העגבניות, 1 1/2 כוסות של פטריות השריית נוזל, קוביית מרק (לשבור אותו עם האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו), ואת עלה דפנה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הביאו לרתיחה והפחיתו את החום לנמוך.
11
מוסיפים פלפל שחור טחון לפי הטעם. מכסים את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 1/2 שעות. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מגישים מעל פולנטה או לזרוק עם רביולי או פסטה אחרת.