סוד המרכיב תבלינים עוגה עם זיגוג קינמון
סוד המרכיב תבלינים עוגה עם זיגוג קינמון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 290 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת בננה ספייס לערבב עוגיות עם זיגוג קינמון, מועדון סודי: עוגת Bundt תבלינים שוקולד דלעת קר, ו תפוח אפוי ספייס סופגניות עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מערבבים יחד מרכיבים יבשים. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת.
להפחית את מהירות המיקסר ולהוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם מרק.
אופים עד בודק מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
הפוך זיגוג: מערבבים יחד סוכר, חלב וקינמון עד חלקה. זיגוג כפית על עוגה.