סודדו דה פסקאדו אל קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני), Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים את מיץ הסיד, כמון, פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מוסיפים את הדגים ומשרים במשך 30 דקות.
מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את הבצל, שום, עגבניות, פלפלים אדומים ומלח, מבשלים כ -5 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת סזון גויה לתערובת העגבניות, מערבבים אותו היטב ומבשלים כ 7 דקות.
הוסף את פילה דגים, לכסות חלקית ולתת להתבשל במשך כ 15 דקות.
מפזרים כוסברה ומגישים חם עם אורז ו yuca או patacones.
מרכיבים מנות :
397 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסברה, קצוצה דק 1 אוראו ממולאים כפולים אבקת כמון 2 שיני שום, כתוש 2 מיץ מליים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל, קצוץ דק 1 אוראו ממולאים כפולים נוזל-אונקיות מים טריים 1 פלפלים אדומים, קצוצים דק 6 שרימפס וורידים מלח ופלפל לפי הטעם 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. דג חרב או כל דג אחר, חתוך לחתיכות 4 עגבניות, קצוץ דק