סודה גלידת פטל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך פטל, קורנפלור, גלידה vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו סודה קרם קוקוס פטל, סודה כפור פטל, ו סודה גלידה מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 כוסות סודה גלידה, קשיות שתייה וכפות גלידה
באמצעות כף גלידה, לשים 1/2 כוס שרבט לתוך כל כוס. סקופ 1/2 כוס גלידת וניל על גבי שרבט.
יוצקים 1/3 כוס סודה על גבי הגלידה.
טפטוף כל כוס עם 2 כפות של סירופ פטל ומקשטים עם פטל טרי.
מגישים מיד עם קשיות וכפות גלידה.
בסיר קטן, לטאטא יחד את מיץ תפוזים קורנפלור עד חלקה.
מוסיפים את פטל, ריבת פטל וסוכר. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 5 דקות.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה, לחיצה על המוצקים עם כף מיוער כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. לקרר את הסירופ במשך 30 דקות.