סויה דג חרב
Suya Swordfish נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל צ'ילי, ג' ינג'ר טחון, בוטנים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: עוף סויה, סויה (שיפודי עוף ניגרים), ו שיפודי דג חרב.
הוראות
הפוך את ממרח הבוטנים על ידי שילוב של חמאת בוטנים, פפריקה, פלפל צ ' ילי, מלח, זנגביל טחון ומיץ ליים.
מערבבים היטב וטעם. התאם תבלינים לפי הצורך
מניחים רצועות דגים בקערה גדולה ושופכים רוטב בוטנים על זה, ולאחר מכן באמצעות הידיים, לערבב היטב להבטיח את החתיכות מצופות ברוטב.
השאירו להשרות במשך כמה שעות או לילה.
כאשר מוכן לבשל, להכין את ברביקיו ולתת גחלים להתחמם עד אדום לוהט.
ואז לעבור (עץ ספוג) שיפודים דרך כל פיסת swordfish, ומניח על מתלה משומן.
בואו לבשל במשך 5-6 דקות בצד אחד, ואז להתהפך ולתת לצד השני לבשל במשך 2-3 דקות. אם לא מוכן, להסיר לחלק של הגריל שבו החום הוא עקיף ולתת לבשל עד מוכן.
מגישים עם בצל אדום פרוס דק, עגבניות שרי פרוסות, חצאי ליים ועלי כוסברה
בבלנדר או מעבד מזון, לטחון את הבוטנים עד שהם כתושים.אגוזי הקרקע ידבקו לצדדים של מיכל הערבוב, כך באמצעות מרית, לשחרר חתיכות מלמטה ומסביב לצדדים.
לאחר מכן מוסיפים שמן, מטפטפים יחד עם קמצוץ של מלח, מיזוג עד שאתה מקבל' שמנת עבה ' עקביות.
השתמש בהתאם להוראות לעיל.