קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

סוכר ותבלינים חורי סופגניות

סוכר ותבלינים חורי סופגניות
סוכר ותבלינים חורי סופגנייה הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סופגניות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, בייקון סוכר חום קרם חורי סופגנייה, ו אמנות חורי סופגניות.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והסוכר במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף את הביצים והכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מוסיפים את השמרים, ערבוב על 1 דקה, עד החומרים משולבים באופן שווה. בהדרגה להוסיף את החמאה כמה קוביות בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את המלח. הגבירו את מהירות המיקסר למדיום והמשיכו לערבב עד שהחמאה משולבת לחלוטין והבצק התרחק מצדי הקערה, כ-10 דקות. הבצק בדרך כלל יעשה צליל סטירות כאשר הוא מוכן לצאת, וזה צריך להיות מבריק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את הבצק לקערת מתכת בינונית ומכסים אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תן לו לשבת בסביבה ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בגודל, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
6
שים את הבצק המוגהה במקרר עד שהוא מגניב ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
קח את הבצק הצונן מהמקרר והפוך אותו על גיליון נייר קלף. שים גיליון שני של נייר קלף על גבי הבצק ולגלגל אותו החוצה עד שהוא עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
החזירו את הבצק למקרר וקיררו אותו עוד כ-20 דקות. (בשלב זה, הבצק עשוי להיות מקורר עד 24 שעות לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
הכינו שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני בנייר קלף משומן.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך סופגניות בערך בגודל של חצי דולר, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים ולשים אותם על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מכסים בניילון נצמד ומניחים לחורי הסופגניות להיות מוגנות בטמפרטורת החדר עד שהם מכפילים את גודלם, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
מקררים אותם פעם נוספת עד שהם מתקררים, בערך 20 דקות. בינתיים, לחמם לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום עמוק ומטגנים עד השמן מגיע 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מטגנים את חורי הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד חום זהוב בכל רחבי, 3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מסננים על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. לזרוק את חורי הסופגניות בסוכר הל (פשוט לשלב את הסוכר, מלח, והל בקערה) ומגישים אותם מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o