סוכריות יוגורט תירס ובזיליקום
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו כוסות נייר ומקלות מלאכה, עלי בזיליקום, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו הליבוט עם קורנפלקס ומרק בזיליקום, אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, ו גלידת תירס ובזיליקום מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תירס מקלח לשווה 1 כוס; חותכים קלחי במחצית. בסיר 4 ליטר, מערבבים גרעיני תירס, קלח תירס, חצי וחצי וסוכר.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי; להסיר מהחום.
זרוק קלח תירס. בבלנדר, מניחים תערובת תירס. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית-גבוהה על 1 דקה או עד חלקה. הקש תערובת באמצעות מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים ביוגורט ובזיליקום.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין תבניות פופ קרח. (אם משתמשים בכוסות נייר, יוצקים תערובת לתוך כוסות ומכסים בנייר כסף. עם סכין, לעשות חריץ קטן במרכז לסכל ו להחליק מלאכה מקל דרך חור.) להקפיא 8 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להסיר פופס מן תבניות או לקלף כוסות נייר.