סוכריות מנטה - שוקולד לבן
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סוכריית מנטה ועוגיות שוקולד צ'יפס, תערובת שוקולד חם (סוכריה על מקל) מנטה, ו שוקולד תוצרת בית סוכריות מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שורה 3 (9" x 5") מחבתות כיכר עם גלישת איטום רב תכליתית (בדקנו עם חותם 'N העיתונות); להפריש. (השתמש מחבתות כיכר חד פעמיות מהמכולת, אם תרצה בכך.)
מניחים סוכריות בשקית פלסטיק מקפיא zip-top. למחוץ בגסות סוכריות באמצעות פטיש בשר או מערוך. הניחו בצד סוכריות כתושות, בהזמנת 3 כפות. בנפרד לציפוי.
פירורי שוקולד לבן מיקרוגל בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל ב 70% כוח במשך 1 דקה ו 15 שניות. (פירורים לא ייראו מומסים.) מערבבים פירורים עד שנמסו. מיקרוגל שוב במרווחים של 15 שניות, במידת הצורך.
מוסיפים תמצית מנטה וחלק גדול יותר של סוכריות כתושות לשוקולד נמס, ערבוב עד מופץ באופן שווה.
במהירות להפיץ שוקולד לבן מומס באופן שווה במחבתות מוכנות; מפזרים 3 כפות שמורות. סוכריות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
בואו לעמוד 1 שעה או עד המשרד.
בוטנים פריכים ממתקים: להמיס שוקולד לבן כפי שמכוון במתכון לעיל, מתקפל בעדינות 1 1/2 כוסות כתוש storebought בוטנים פריכים ו 1/2 כוס חמאת בוטנים שמנת; להפיץ באופן שווה מחבתות כיכר מוכן. כף אחת. חמאת בוטנים שמנת על תערובת ממתקים בכל מחבת כיכר; מערבולת עם סכין.
מפזרים 1/2 כוס כתוש בוטנים פריכים באופן שווה על ממתקים במחבתות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.