סוכריות קרם מרגריטה מלוחות
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם טקילה, חלב מרוכז, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו סוכריות קרח מרגריטניות, אבטיח מרגריטה פופס, ו אבטיח מרגריטן קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את מיץ ליים, גרידה, מים, חלב מרוכז, טקילה ומערבבים היטב. מחלקים את המלח באופן שווה לתחתית (מאוחר יותר, זה יהיה החלק העליון) של כל שישה תבניות פופ קפוא 4 אונקיה.
יוצקים את תערובת מרגריטה לתוך כל עובש, משאיר על 1/2 אינץ ' headspace להרחבת הנוזל במקפיא. להקפיא במשך 6 שעות, עד solid.To לשחרר פופ בודד, לסובב אותו תחת זרם של מים זורמים ברז חמים במשך כ -30 שניות. לעולם אל תמשוך במקל! להמשיך להפעיל אותו מתחת למים עד פופ ניתן למשוך החוצה בעדינות. (אם זה ייכשל, לאכול פופ שלך מן התבנית עם כפית.) Reprinted with permission from Can it, Bottle It, Smoke It And Other Kitchen Projects by Karen Solomon. זכויות יוצרים 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.צילום אשראי עבור עטיפת הספר: אנג ' י Cao © 2011