קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

סוכריות שוקולד

סוכריות שוקולד
סוכריות שוקולד יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מתאבן זה יש 465 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכריות, שוקולד, בר שוקולד, ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו סוכריות שוקולד, צ'ילי שוקולד סוכרייה, ו גלידת פודינג בננה צ'וק-א-בלוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להטות את האורז גלם לתוך בדיל עוגה עמוק לכסות את החלק העליון עם סרט נצמדות (כך שאתה יכול למחזר את האורז אחרי!).
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
פירורים את הבראוניז למעבד מזון וגושים בשוקולד המותך. ויז עד מעורב היטב. לגרוף את tbsps של התערובת להתגלגל לצורות ביצה בין הידיים. בעדינות לתקוע מקל סוכרייה או שיפוד בערך באמצע הדרך, לתקוע לתוך האורז לקום, ולהירגע במשך 2-3 שעות עד ממש חזק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
ממיסים את השוקולד הלבן בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי (או במיקרוגל על נמוך), ולאחר מכן להסיר את החום ולתת להתקרר במשך 1-2 דקות כדי להתעבות מעט. אחד אחד, לטבול את ביצי השוקולד לתוך השוקולד הלבן כדי מעיל, ואז לתת עודף לטפטף בחזרה לתוך קערת השוקולד. תעמידי את הסוכריות בקופסת העוגה ממולאת באורז. להטות את הזורה לתוך קערות קטנות, ולאחר מכן לטבול את הסוכריות ביצה ב, בעדינות לגלגל אותם סביב וציפוי אותם. צמרמורת שוב במשך 1-2 שעות, או לילה, עד השוקולד הוא באמת קשה ולהגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ביצי שוקולדביצי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לכרסם lollies כפי שהם, או אם הם לציד ביצים, לעטוף אותם ריבועים קטנים של צלופן, לאסוף אותו סביב המקל מתחת לביצה וקשירת עם סרט יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה