סוליה חמוצה מתוקה: ספוגי בסאור
סוליה חמוצה מתוקה: ספוגי בסאור עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-32 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 471 קלוריות. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 4 . אם יש לך סול, מלח ופלפל, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-14 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סוליית מחבת חמוצה מתוקה וחמצמצה, סרד אן סאור (סרדינים בסגנון ונציאני) וסוליית קוקוס צ'ילי מתוקה מסוג פפילוט.
הוראות
מחממים 1 כוס שמן ל-375 מעלות F. בסיר עמוק.
מתבלים את פילה הסוליה במלח ופלפל. חורצים את הפילטים בקמח המתובל ומטגנים בשמן החם עד להזהבה.
מוציאים ומסננים על נייר סופג.
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם מתרככים ורק חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את הדומדמניות, הסוכר, הצנוברים והחומץ ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 עד 6 דקות עד שהדומדמניות רכות, ואז מניחים להתקרר. כשכל המרכיבים קרירים, בחרו כלי חרס שמתאימים בדיוק לפילה המטוגנים, חופפים מעט. משטחים את התערובת החמוצה המתוקה ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio ו-Gruener Veltliner הם בחירה מצוינת עבור Sole. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.