קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סוליית לימון בסגנון פרובנס

סוליית לימון בסגנון פרובנס
סוליית לימון בסגנון פרובנס היא A ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה בסגנון פרובנס, Provencal - סגנון Edamame Saute, ו בסגנון פרובנס ממולאים בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ 5 דקות. מערבבים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הנוזל מופחת מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הזיתים ומניחים את פילה הדגים למעלה בשכבה אחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד הפילה בקלות, כ -7 דקות. באמצעות מרית ארוכה, בזהירות להעביר את הדג למגש ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מערבבים את התפוזים לתוך הרוטב. כפית את הרוטב על צלחות ולהגדיר את פילה דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מקשטים עם עירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.