סוליית לימון בסגנון פרובנס
סוליית לימון בסגנון פרובנס היא A ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה בסגנון פרובנס, Provencal - סגנון Edamame Saute, ו בסגנון פרובנס ממולאים בצל (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן.
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לקערה בינונית.
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ 5 דקות. מערבבים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הנוזל מופחת מעט, על 4 דקות.
מוסיפים את הזיתים ומניחים את פילה הדגים למעלה בשכבה אחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד הפילה בקלות, כ -7 דקות. באמצעות מרית ארוכה, בזהירות להעביר את הדג למגש ולשמור על חם.
מערבבים את התפוזים לתוך הרוטב. כפית את הרוטב על צלחות ולהגדיר את פילה דגים על גבי.
מקשטים עם עירית ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.